Alyona Alyona та Jerry Heil пройшли у фінал Євробачення-2024

Alyona Alyona та Jerry Heil пройшли у фінал Євробачення-2024

Alyona Alyona та Jerry Heil пройшли у фінал Євробачення-2024

Представниці України на пісенному конкурсі Євробачення 2024 alyona alyona та Jerry Heil вибороли для нашої країни місце у гранд-фіналі, який відбудеться в суботу, 11 травня. Співачки виступали в першому півфіналі під номером 5.

За правилами конкурсу учасники потрапляють до фіналу лише за результатами глядацького голосування.

Усього у суботу 11 травня за кришталевий мікрофон змагатимуться 26 країн, 16 з яких вже відомо. Номер представниць України поставила Таню Муіньо – одна з найвідоміших режисерок світу.

Як виступили alyona alyona та Jerry Heil

Глядачів у залі та біля екранів вразили не тільки пісня та сильний вокал українок, а й потужна постановка. Номер українського дуету розпочався ефектним виходом Jerry Heil зі скель, що розійшлися. Потім до неї приєдналася і alyona alyona. Перша ж постала перед глядачами величезною голограмою. А в фіналі номера співачки лежали на сцені немов в оточенні інших жінок.

Для виступу українок була використана скеля, а їхні образи містили елементи обладунків: кольчуга, меч та природні кольори образів. "Який символізм ви для себе знайшли в тому, що у нас такі князівські прикраси, кольчуга тих часів, дивіться, який рукав у Яни заниканий, плече металеве таке. Збруя [ред. – обладунок]. Меч [у волоссі] усі побачили?" – казала перед тим alyona alyona в бекстейджі репетиції.

Україна в фіналі Євробачення 2024! Як виступили alyona alyona та Jerry Heil uqidrxitqidqeant

Раніше вони пояснювали в інтерв’ю Billboard, що пісня та виступ, перш за все, зображує війну та боротьбу із ворогом. Ймовірно, саме тому на кадрах другої репетиції можна помітити фосфорні бомби на екранах, які ніби падають на українців, яких, своєю чергою, зобразила Jerry Heil, вибираючись на гору.

Україна в фіналі Євробачення 2024! Як виступили alyona alyona та Jerry Heil

Wiki